Beoordelingen

Kris bracht me op een zeer rustige wijze in de wereld van de reflexzone-therapie. Het voelde als een verwenning van lichaam en geest. Door bepaalde reflex-punten aan te drukken, voelde ik weer energie stromen en voelde ik me beter. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en bewustwording. Ik durf gerust te zeggen dat Kris healing hands heeft en alles zeer goed aanvoelt."

Lieve

Het voelde goed om mijn voeten in de warme, zorgzame handen van Kristel te leggen. Ze gaf veel aandacht aan de punten die erom vroegen en stelde gerust. Ik vond het fijn om ook eens op die manier naar mijn lichaam en emoties te kijken. Wordt vervolgd.

Liesbeth

Een verrassende ervaring, hoe alles in ons lichaam met elkaar verbonden is. Elke sessie bracht me een heel rustig ontspannend gevoel.

 Suzy

Het was verrassend hoe Kristel de pijnpunten in mijn rug en nek wist te vinden op basis van wat ze voelt aan mijn voeten. Ook benoemde ze dingen over mijn lichaam die ik zelf nog niet had verteld, maar wel erkende. Na een therapeutisch traject van aantal behandelingen voelde ik effectief verbetering, waar ik haar zeer dankbaar om ben. Dankjewel Kristel... voor de rust en het vertrouwen dat je uitstraalt, voor het duiden van de dingen die je doet, voor de bekwaamheid waarmee je me behandelde en voor je behandelingen zelf. Ik kom zeker nog terug.

Silke