Waar het hart van vol is, loopt de energie van over.

Ik ben Kristel, een moeder die met haar 2 voeten op de grond staat. Jarenlang werkte ik in de zorg omdat ik iets wilde betekenen voor mensen. Zorgen voor anderen zit immers in mijn natuur.

Mijn gezin betekent alles voor me. Mijn man, 4 kinderen en 5 kleinkinderen zijn mijn basis. In de zorg voor hen en mezelf heb ik altijd de link gelegd tussen traditionele geneeskunde en alternatieve therapieën om kwaaltjes en pijn aan te pakken en ons goed te voelen. Ik ontwikkelde een groot hart voor behandelingen die meer naar de mens als een geheel kijken en die het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteunen. De holistische aanpak dus. Verder kijken dan de specifieke klacht of vraag, met aandacht voor wat een lichaam vertelt over het fysiek en mentaal welzijn. Een lichaam liegt immers nooit.

Dat hart voor deze holistische aanpak heeft me naar de opleiding voetreflexologie geleid. Ik ben mijn man ontzettend dankbaar; hij gaf me de ruimte en vrijheid om opnieuw te gaan studeren.

Met de komst van de kleinkinderen ondervond ik nog meer het weldadige effect van voetreflexologie. Vandaar dat ik me ben gaan verdiepen in zowel zwangerschaps- en fertiliteitsreflexologie als baby- en peuterreflexologie.

Hopelijk kruisen onze paden vroeg of laat en mag ik je in mijn praktijk verwelkomen.

Wees welkom!

Kristel

Opleidingen